Voor reparaties of een onderhoudsbeurt kunt u altijd een afspraak maken met onze werkplaats. Als u vooraf even met ons belt, plannen wij de reparatie in. U kunt uw fiets dan ’s ochtends brengen en vaak dezelfde dag weer ophalen. En mocht u afhankelijk zijn van uw fiets, staat er zelfs (zo lang de voorraad strekt) een leenfiets voor u klaar. Wel zo makkelijk.

Wilt u de werkplaats spreken of een afspraak maken? Bel ons op 0543-512392.

Uiteraard kunt u ook gewoon bij ons binnenlopen met uw fiets. In dat geval is het een beetje afhankelijk van de drukte in onze werkplaats wanneer uw fiets weer voor u klaar staat.

Een lekke band proberen we wel altijd even (dezelfde dag) tussen door te doen. Uiteraard is dit wel enigszins afhankelijk van de drukte en het aantal monteurs in onze werkplaats.

Werkwijze

Bij een onderhoudsbeurt geven wij vooraf een duidelijke prijsopgave. Als we onverwacht dure onderdelen moeten vervangen doen wij dit nooit zonder overleg en een nieuwe prijsopgave.

Wij proberen uw fiets altijd binnen de afgesproken tijd af te hebben maar zijn soms afhankelijk van de levering van onderdelen. Daardoor kan een onderhoudsbeurt langer duren maar we houden u altijd op de hoogte van de levering.

Wij monteren alleen onderdelen die bij Lensink Tweewielers gekocht zijn omdat wij geen onduidelijkheden over garantie en aansprakelijkheid willen hebben.