home

Privacy beleid (AVG)

Privacy Policy
Lensink Tweewielers zorgt ervoor dat uw gegevens beschermd zijn wanneer u van onze diensten gebruikt maakt. Daarom hebben we een privacy beleid waarin staat hoe uw persoonlijke gegevens worden verwerkt en beschermd. Veranderingen in dit beleid vindt u op onze website. (voor het laatst aangepast op 23 mei 2018) Dit beleid is enkel van toepassing op de diensten van Lensink Tweewielers; door gebruik te maken van onze diensten geeft u aan dit beleid te accepteren.

We respecteren de privacy van al onze klanten. Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld enkel door de betrokken werknemers.

Welke persoonsgegevens worden door ons verzameld?
Wij verzamelen de persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, bijvoorbeeld wanneer u een bestelling plaatst, een reparatie brengt of telefonisch /via email contact met ons opneemt. Zoals bijvoorbeeld uw contactgegevens, deze gegevens hebben we nodig om u tot dienst te zijn. Het gaat hierbij om NAW-gegevens, e-mailadressen, bankgegevens, geboortedata en telefoonnummers.

Hoe gebruiken we uw persoonsgegevens?
We kunnen uw persoonsgegevens gebruiken om:
* Uw persoonlijke account bij Lensink Tweewielers te creëren en te beheren
* Uw bestellingen of reparatie te verwerken (bv voor het maken van de factuur)
* Contact op te nemen over uw bestelling of reparatie
* Uw vragen te beantwoorden en u te informeren over nieuwe en/of gewijzigde diensten
* Marketinginformatie zoals nieuwsbrieven te versturen (u geeft zelf aan of u deze wilt ontvangen! U wordt nooit automatisch aangemeld voor de nieuwsbrief) Op dit moment (23-05-2018) maken wij hier nog geen gebruik van)
* De systemen waarmee de diensten worden geleverd te testen en te verbeteren
* Misbruik en oneigenlijk gebruik van onze diensten te voorkomen

*Uw bestelling aan te melden voor garantie bij de betreffende leverancier. Met onze leveranciers zijn verwerkersovereenkomsten afgesloten.

*Een verzekering af te sluiten gekoppeld aan uw bestelling.

We slaan uw gegevens niet langer op dan nodig is voor het uitvoeren van onze diensten of zolang als we bij de wet verplicht zijn (7 jaar voor ordergegevens in onze boekhouding) . Daarna worden uw persoonlijke gegevens verwijderd. Uw account blijft bestaan, totdat u zelf aangeeft dat u deze verwijderd wilt hebben of dat we concluderen dat het een ongeldig account is.

Wat zijn uw rechten?
U hebt op elk moment het recht om informatie op te vragen over de gegevens die we voor u bewaren. Mochten de gegevens onjuist, incompleet of niet van toepassing zijn, kunt u ons vragen de gegevens te wijzigen of te verwijderen. Wij kunnen de gegevens niet verwijderen in geval van een wettelijke vastgestelde opslagverplichting, zoals regels met betrekking tot de boekhouding of wanneer er andere wettige redenen zijn om dergelijke gegevens te bewaren. U vindt de contactgegevens hiervoor onderstaand we reageren binnen 1 week (veelal sneller) op uw bericht/ verzoek.
U kunt uw toestemming voor het gebruik van uw gegevens voor marketingdoeleinden (nieuwsbrief bijvoorbeeld) op elk moment intrekken. Onderaan elke mailing staat een link om u af te melden, deze afmelding is gelijk verwerkt. Wij maken op dit moment nog geen gebruik van deze marketingdoeleinden (23-05-2018)

 

Autoriteit Persoonsgegevens 
Mocht u vragen of klachten hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Wie heeft toegang / verwerkt tot uw gegevens?
Uw persoonsgegevens worden door enkele werknemers binnen Lensink Tweewielers verwerkt (voor orderverwerking en klantcontact). We zullen uw gegevens nooit doorsturen/verkopen/ruilen aan/met derden voor marketingdoeleinden buiten Lensink Tweewielers.
Gegevens die worden doorgestuurd aan derde partijen worden alleen gebruikt om de hierboven genoemde diensten te leveren, bijvoorbeeld naar ENRA of Unigarant in verband met het verzekeren van uw aankoop, het uitvoeren van betalingen en het verspreiden van de nieuwsbrief (nog niet van toepassing 23-05-2018). Gegevens die worden gestuurd naar leveranciers zoals RIH Cové of Accel Nederland (Batavus, Sparta, Loekie) worden alleen gebruikt om uw aankoop te registreren voor garantiedoeleinden. U kunt bij Accel Nederland persoonlijk aangeven of u bewaar hebt tegen het gebruik van uw gegevens voor marketingdoeleinden.

Hoe beschermen we uw persoonsgegevens?
We hebben zowel technische als organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies, manipulatie, onbevoegde toegang, etc. We verbeteren onze veiligheidsmaatregelen continu in geval van technologische vooruitgang en ontwikkelingen.

Cookies
Een cookie is een klein tekstbestand dat op uw computer of mobiele toestel wordt opgeslagen en dat bij volgende bezoeken aan de website wordt opgehaald. Lensink Tweewielers maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website prettiger en makkelijker te maken. We gebruiken cookies niet om persoonlijke gegevens op te slaan of om informatie door te geven aan derden.

Er zijn twee soorten cookies: permanente cookies en tijdelijke cookies (sessiecookies). Permanente cookies worden voor maximaal 12 maanden als een bestand op uw computer of mobiele toestel opgeslagen. Sessiecookies worden tijdelijk opgeslagen en worden verwijderd zodra u uw browser sluit.
We gebruiken permanente cookies als u het contactformulier invult op onze website.

Cookies zijn eenvoudig via uw browser van uw computer of mobiele toestel te verwijderen. U kunt ervoor kiezen om cookies uit te schakelen / niet te accepteren. Bedenk wel dat als u ervoor kiest om dit te doen, u niet alle functies op de website kunt gebruiken.

Cookies van derde partijen
We maken gebruik van cookies van derde partijen om statistieken te verzamelen voor analysetools als Google Analytics. Het gaat hier om zowel permanente als tijdelijke cookies (sessiecookies). De permanente cookies van derden worden maximaal 24 maanden op uw computer of mobiele toestel opgeslagen.

Beheerder van de persoonsgegevens
Lensink Tweewielers

Vredenseweg 9-1 7101 LK Winterswijk-Nederland

Telefoon: +31(0)543-512392

www.lensinktweewielers.nl

KvK: 62221779
BTW NL10 1706.595.B01